Faalangst begeleidende Rijschool rondom Nijmegen

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van rijles aan kandidaten met faal-/ rij-angst.


Omdat het verkeer de nodige risico’s met zich meebrengt kan het voorkomen dat sommige mensen hier bang van worden of bang zijn om fouten te maken. Voor deze doelgroepen biedt Rijschool Emmy de oplossing. Wij zijn gespecialiseerd in het geven van rijles aan kandidaten met faal-/ rij-angst. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of als u rijles bij ons wilt.

Angst op falen? Onze aanpak helpt u verder

Omdat de angst om fouten te maken zo groot is, zullen mensen met faalangst met veel moeite een normaal examen kunnen halen. Voor deze groep hebben wij een speciale aanpak ontwikkeld. Een vertrouwde omgeving en instructeur, rust in de lesauto en duidelijk advies zijn een paar ingrediënten van deze aanpak.

Ook het CBR komt deze mensen tegemoet in de vorm van een speciaal ontwikkeld rij examen voor mensen met faalangst. Hierdoor stijgt de kans dat ook u een rijbewijs zult behalen. Voor meer informatie over dit examen kunt u terecht op de website van CBR of u kunt contact met ons opnemen, wij geven u graag duidelijk advies over uw toekomstige rijlessen of examen.

Angst tijdens het rijden? Onze ervaren rijinstructeur helpt u verder.

Naast faalangst geven wij ook rijlessen aan mensen met rij-angst. Dit is mogelijk ontstaan door een vervelende situatie die u in het verleden ervaart heeft in het verkeer. Hier is gelukkig een oplossing voor. Onze instructeurs zullen stapsgewijs aan u laten ondervinden waar u bang voor bent en, helpen u erbij hoe u deze kunt overwinnen. De doel van onze aanpak is ervoor om u weer het zelfvertrouwen te geven om weer zelfstandig de weg op de durven. Veel angsten in het verkeer zijn reëel, het verkeer kent nu eenmaal zijn risico's, echter zorgen wij ervoor dat de risico's tot een normaal niveau worden gebracht. U zult door deze trainingen weer snel zelfstandig deel kunnen uitmaken van het verkeer.

Onze faalangst rijschool in Nijmegen biedt u de volgende diensten aan:

Vertrouwde instructeurs
Zorgvuldige en effectieve trainingen
Rijles in een vertrouwde omgeving

Onze faalangst rijschool in Nijmegen is erin gespecialiseerd om mensen met faal-/ rij-angst toch aan een rijbewijs te helpen of om ervoor de zorgen dat zei weer het zelfvertrouwen krijgen om zelfstandig de weg op de gaan. Onze instructeurs hebben ruime expertise in het rijles geven aan deze doelgroep. Zei zullen er dan ook voor de volle 100% voor gaan om u veilig in het verkeer te laten deelnemen. Als u meer informatie wilt over dit onderwerp, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, wij geven u graag duidelijk advies over uw toekomstige trainingen en rijlessen

Ook voor: Beuningen, Ewijk, Lent, Groesbeek, Malden, Mook en Wijchen.

Overtuigd?
Neem contact op!


Contact us